Parerea clientilor despre Ionut Petianu

Ce spun clientii

Parerea clientilor este cartea mea de vizita.

  1. Home
  2. Ce spun clientii

"Il recomand cu cea mai mare caldura pe Ionut, care va scuti pe oricine de probleme si al carui fler in afaceri va aduce o plusvaloare si o tranzactie extrem de profitabila."
Dinu Lazar

"Intr-o ambianta placuta, am explicat fondul problemei si interesul ca solicitarea mea sa fie rezolvata cat mai aproape de limitele mele. Ascultat cu atentie, a urmat o conversatie intr-o nota de maxim profesionalism, urmand ca rezolvarea problemei mele imobiliare sa vina in 3 zile!
Omul care m-a ajutat este domnul Ionut Petianu, pe care il recomand pentru a fi contactat si pentru a va rezolva si problemele dumneavoastra imobiliare"
Macri Mihail

"Colaborarea cu Ionut, a fost foarte frumoasa si fructuoasa. Nu ma asteptam ca solicitarea mea sa fie rezolvata asa de repede, dar, datorita experientei de care a dat dovada Ionut, am reusit sa vand rapid acest apartament. Pentru aceasta ii multumesc foarte mult si il recomand cu toata increderea!
Va multumesc si va doresc mult succes in activitatea ce o desfasurati cu multa responsabilitate!"
Preda Elisabeta si Mesorana Ipolito

"Datorita proptitudinii si experientei Dl.-lui Petianu, am reusit sa achizitionam un apartament care sa se ridice la asteptarile noaste, atat ca locatie cat si ca pret.
Aptitudinile lui de negociator, ne-au ajutat sa ne incadram in banii rezervati petru apartament.
Recomadam cu mare placere colaborarea cu Dl. Petianu."
Mocian Silviu si Andreea

"Atunci cand ai un apartament de vanzare, te gandesti cum sa faci sa-l vinzi in conditii cat mai avantajoase. Conditii avantajoase nu inseamna numai pretul obtinut pe apartament, ci si tot procesul de la evaluare, publicitate, calificarea clientilor, prezentare si negociere, pana la tranzactia finala. Tot acest proces nu este simplu si nu se deruleaza intotdeauna asa cum te astepti, iar fiecare etapa trebuie tratata cu maxima seriozitate si profesionalism. Daca nu ai experienta in imobiliare, nu ai de unde sa stii cum se fac toate astea (ca la carte) si mai bine apelezi la un profesionist. Suntem de parere ca fiecare trebuie sa faca ceea ce se pricepe mai bine si Ionut la asta se pricepe cel mai bine. Noi suntem multumiti de colaborarea cu Ionut si-l recomandam oricui are nevoie de expertiza lui in vanzari."
Marian si Luminita Nadu

Il recomand in totalitate pe domnul Ionut Petianu!
Il recomand datorita promtitudinii si rapiditatii cu care rezolva diferite probleme care intervin in gasirea unei locuinte si solutionarea documentatiei necesare pentru achizitionarea uneia. Experienta si aptitudinile pe care le are in acest domeniu sunt cele care il recomanda!
Va multumesc si va doresc mult succes in continuare!
Balan Cristian

Recomand cu caldura pe Ionut Petianu tuturor celor care intampina greutati in piata imobiliara. Perseverenta si profesionalismul sau si o foarte buna cunoastere a pietei imobiliare, m-au ajutat in a gasi solutia optima.
Victor Vurtejanu